Covid-19 – We’re happy to say that we are still working to full capacity, as well as adhering to all latest government sanitation and social distancing guidelines…

Maxwood Washrooms

Devonshire House, London

For this office project, we worked in partnership with the main contractor to designs provided by the architect.

The client sought a high-gloss look for the installation. We felt that they could achieve this aim and maximise durability by opting for real wood veneer laminate rather than just real wood veneer – a suggestion that was taken up by the client.

The cubicles, taken from our Maranté range, featured duct panels in back-painted glass, with a cutout for the WC push-plate and a minimal ‘shadow gap’ between the glass and the cubicle wall. The bespoke vanity units featured sinks and splashbacks made from Quaronite.